Roundnet thy

Roundnet Thy startede i 2018, de har sidenhen fået deres navn veletableret ikke alene i Danmark, men også i hele verden. Roundnet Thy har siden deres opstart, haft stor succes med at aktivitere det yngre publikum. Hvilket også har givet dem nomineringen til Danskernes Idrætspris 2019. Derudover var de i marts 2019 vært for Danish Open samt Junior Europamesterskabet, som også blev første gang i Roundnets historie at mastodonterne fra USA, lagde vejen forbi Europa, der deltog hold fra 11 lande, heriblandt 2 af verdens bedste hold. Man kan sige at dette møde mellem USA og Europa også blev starten på et globalt Roundnet netværk, som i 2020 kulminere i det første verdensmesterskab. 

Roundnet Thy, er verdens førende Roundnet klub på juniorfronten, hvor klubben også har Europas 2 bedste hold i både DU15 og i PU15. Hvor især pigerne også er blandt favoritterne til at vinde VM for U15. 

Træningstider:

- Tirsdage 17:00 - 18:15

       Junior træning

-  Tirsdage 18:30 - 20:00 

       Seniortræning +16 

Vi træner på beachbanerne ved Bedsted Skole, det er gratis at være med. Så kom gerne forbi, skriv gerne en sms hvis du har spørgsmål. Eller find os på facebook hvor vi løbende laver opslag når vi spiller.

Find os på facebook:

  • Facebook

se vores aktivitetskalender med alle roundnet denmarks aktivitet i hele danmark:

kontakt thy

Skriv en mail eller ring til os. Vi er altid klar på en snak!  

93 60 28 08

thyspikeball@hotmail.com

FORMAND

Rasmus Boddum Bjerge
93 60 28 08

TEAM
THY

Dette er holdet bag Roundnet Thy, Rasmus og Jonas har begge været med fra starten, mens Anders er det nyeste medlem af bestyrelsen. 

NÆSTFORMAND

Jonas Lund Madsen
 

MEDLEM

Anders Veje Dahlgaard