søn. 05. sep. | Aarhus

SPORT OPEN AARHUS - Roundnet Turnering

Kom og prøv kræfter med en af sommerens helt store trends Roundnet/Spikeball. Du har helt sikkert set sporten i parkerne rundt omkring i byen. Nu har du chancen for at deltage i din måske allerførste turnering, eller måske har du spillet mange gange før. Uanset er alle er velkomne!
Man kan ikke længere tilmelde sig
SPORT OPEN AARHUS - Roundnet Turnering

Tid & sted

05. sep. 2021 10.00 – 17.00
Aarhus, Midtbyen, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

SPORT OPEN AARHUS - Roundnet turneirng, er for alle. Uanset om du er helt nybegynder eller en af de mere garvede Roundnet spillere.

Der vil til turneringen ikke være mulighed for at dele holdene op i forskellige rækker. Derfor deltager alle i den samme række. Turneringsformen vil blive meldt ud, når vi er bekendt med antallet af deltagende hold.

Turnering bliver afholdt søndag d. 5. september på Havnepladsen i Aarhus. Bemærk at der spilles på hårdt underlag og det kan derfor anbefales at spille i løbesko eller lignende. Da turneringen er gratis vil der ikke på dagen blive sørget for mad og drikke og man må derfor selv medbringe, hvad man har behov for. Der vil ligeledes ikke være mulighed for bad og omklædningsfaciliteter. 

Program for dagen:

09.30 - 09.50 Check-in

10.00 - 10.05 Velkomst og hurtig regelgennemgang for de som måtte have brug for det.

10.10 - 12.00 Turneringen starter

12.00 - 12.30 Frokostpause

12.30 - 16.00 Slutspilskampe

17.00 Forventet seneste afslutning på turneringen.

Turneringen arranges i samarbejde med SPORT OPEN AARHUS og Roundnet Denmark. Vi ønsker at udbrede kendskabet til spillet og byde nye spillere velkomne til at prøve kræfter med en turnering. 

Ved eventuelle spørgsmål bedes du henvende dig til: roundnetdk@gmail.com

Vi glæder os til at tage imod dig.

Billetter
Pris
Antal
Total
  • Holddeltagelse
    0 kr
    0 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Del denne begivenhed