top of page

søn. 29. maj

|

Nørresundby

DRT2022 - #3 Aalborg

Roundnet Denmark og DAI i samarbejde med Roundnet Aalborg glæder sig til at byde jer velkommen til tredje turnering på den Danske Roundnet Tour. Følgende rækker bliver oprettet hvis muligt: - Elite (Der spilles med No Hit Zone) - A-Rækken (Øvede uden No Hit Zone) - B-Rækken (Nybegyndere) - Damer

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder

Tid & sted

29. maj 2022, 10.00 – 17.00 CEST

Nørresundby, Åvej, 9400 Nørresundby, Danmark

Om eventet

Den Danske Roundnet Tour 2022, er for alle. Uanset om du er helt nybegynder eller en af de mere garvede Roundnet spillere. Alle turneringer udover mesterskabsturneringer er åbne for alle nationale og internationale spillere og kræver ikke medlemskab i en dansk roundnet forening.

Som hold tilmeldes I en kategori, hvoraf holdene fordeles i rækker når tilmeldingen er lukket. Her vil holdene blive inddelt i henholdsvis Eliterække, A-række, B-række osv., hvor holdene fyldes op fra Eliterækken og ned. Her er det holdets samlede point på den danske roundnet rangliste, der afgør hvilken række holdet hører til i.

Rækkerne udgøres af 8 hold, hvis det ikke går op, tilpasses den laveste række efter et andet antal hold og kan dermed spille puljespil i stedet for double-elimination bracket, der ellers er tilfældet. Rækkerne er dog først helt fastsat efter kvalkampe mellem de dårligste hold fra en ovenværende række og de bedste fra den nedestående række. Vinderne rykker op i ovenværende række. For kvalkamp til Eliterækken spilles der som udgangspunkt med NHZ, hvor NHZ til kvalkampe mellem de øvrige rækker afgøres af turneringslederen ud fra, hvad niveauet taler for.

Man kan ikke være tilmeldt til både Open -og Damekategorien. Derudover er følgende gældende medmindre Turneringslederen beslutter andet:

- Der spilles ALTID med No Hit Zone i rækkerne i Open medmindre de nederste rækker hovedsageligt består af nybegyndere.

- Eliterækken i Damekategorien (Hvis niveauet af de tilmeldte hold taler for No Hit Zone, kan dette gøres)

For yderligere afklaring af afvikling af roundnet turneringer, se Roundnet Denmarks opslag på Facebook d. 6. marts vedr. det nye turneringsformat.

Mere info følger på tilmeldingssiden Fwango

Del denne begivenhed

bottom of page